Popcorn med Choklad och salt karamell

35 kr

Förbered dig på en smakresa till chokladens och karamellens sjunde himmel med Twinpop's Choklad & Salt Karamell popcorn. Dessa hantverksmässigt producerade gourmetpopcorn är inte bara snacks; de är små konstverk av smak som kommer att föra dig till en värld av söta och salta smaker. Varje popcorn är omsorgsfullt doppad i en förförisk choklad och en salt karamell, skapad med kärlek och expertis av tvillingsystrarna Camille och Béryl i deras charmiga hem i Normandie, Frankrike.

För chokladfantaster är Twinpop's Choklad & Salt Karamell popcorn en dröm som blir verklighet. Den välbalanserade smakprofilen av sött och salt kommer att tillfredsställa även de mest kräsna smaklökarna. Oavsett om du njuter av dem som en lyxig belöning efter en lång dag eller delar dem med vänner och familj under en filmkväll, kommer dessa choklad popcorn att bli en omedelbar favorit.

Njut av den perfekta kombinationen av sötma och sälta med varje tugga av Twinpop's Choklad & Salt Karamell popcorn. GMO- och glutenfria, dessa popcorn är inte bara utsökta utan även ett hälsosamt alternativ för alla att njuta av. Så ge dig själv en smakupplevelse som du sent kommer att glömma och låt Twinpop's hantverksmässigt producerade choklad popcorn ta dig med på en resa till chokladens och karamellens magiska värld.

GMO- och glutenfria.

Producent TwinPop – Ursprung Normandie, Frankrike.

70g