Kolasås med havssalt

79 kr

Unna dig en lyxig smörkolasås med havssalt från Maison Armorines, en underbar blandning av krämig smörkola och det finaste havssaltet från Guérande. Smaken är lika rik och krämig som mjuk, hemgjord knäck, förpackad i en retrodoftande tub.

Vår smörkola är inte bara en sås, utan en smakupplevelse som förvandlar enkla efterrätter till mästerverk. Havssaltet från Guérande lyfter fram kolasåsens sötma och skapar en smakbalans som är både sofistikerad och beroendeframkallande.

Perfekt till allt från glass och desserter till bakverk, Maison Armorines smörkolasås med havssalt är ett måste i varje kök. Den är även idealisk för att ge en extra touch av lyx till vardagliga efterrätter, att ge bort som en utsökt gåva till den sanna sötsaksälskaren eller om du är en riktig smörkolafantast - varför inte bara äta den precis som den är!

Denna delikata sås är en perfekt representation av fransk konfektyrkonst, skapad med samma passion och hantverksskicklighet som har kännetecknat Maison Armorine sedan 1946. Maison Armorine är stolta över att använda traditionella metoder för att tillverka sin kolasås, vilket säkerställer en produkt av högsta kvalitet. Varje ingrediens är noggrant utvald, med en stor andel ekologiskt certifierade råvaror, för att skapa en sås som är ren njutning utan kompromisser.

Investera i smörkolasås med havssalt från Maison Armorines  och låt varje skedfull transportera dig till smakens och hantverkets värld. Det är en tidlös delikatess som hyllar det rika arvet och den oändliga kreativiteten hos fransk hantverksproduktion!

Producent: Maison Armorine – Ursprung Frankrike 

80g